Політика конфіденційності

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СОС КРЕДИТ" (далі за текстом – "Товариство") із повагою ставиться до прав користувачів веб-сайту soscredit.ua (далі за текстом – "Веб-сайт") на конфіденційність і твердо прихильне захисту Вашої приватності.

Стаття 1. Сфера дії цієї Політики конфіденційності

1. Ця Політика конфіденційності застосовується до Веб-сайту, до Системи он-лайн кредитування SOS CREDIT (далі за текстом – "Система"), а також до пов’язаних із Веб-сайтом та Системою послуг, що надає Товариство, веб-сайтів та/або додатків, незалежно від способу їх використання і типу доступу до них (зокрема, але не виключно, за допомогою мобільних пристроїв).

Стаття 2. Згода

1. Коли Ви реєструєтесь у Системі, отримуєте доступ до Системи, Веб-сайту та/або здійснюєте їх використання, Ви погоджуєтесь з умовами цієї Політики конфіденційності.

Стаття 3. Внесення змін до цієї Політики конфіденційності

1. Товариство має право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності шляхом її викладення у новій редакції, затверджувати Політику конфіденційності у новій редакції.

2. Внесені Товариством зміни до цієї Політики конфіденційності набирають чинності з дня їх розміщення на Веб-сайті, якщо більш пізня дата набрання чинності не зазначена у самих змінах.

Стаття 4. Термінологія цієї Політики конфіденційності

1. У цій Політиці конфіденційності терміни вживаються у значенні, наведеному у Правилах Системи онлайн-кредитування SOS CREDIT.

Стаття 5. Обробка персональних даних

1. Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Товариство здійснює обробку персональних даних користувачів Веб-сайту із чітким дотриманням положень Закону України "Про захист персональних даних". Так, виключається можливість реєстрації Клієнта у Системі та обробка його персональних даних до того моменту, як він надасть згоду на обробку своїх персональних даних шляхом натискання відповідної кнопки (проставляння відмітки).

Крім того, згода/дозвіл на обробку Товариством персональних даних Клієнта може бути виражена у відповідному договорі, що укладається між Клієнтом, з одного боку, і Товариством, з іншого боку.

2. На виконання вимог Закону України "Про захист прав споживачів", у разі надання споживчого кредиту Товариство не вимагає від споживача відомостей, які не стосуються визначення його платоспроможності та не є необхідними для надання споживчого кредиту. При цьому персональні дані, одержані від споживача або іншої особи у зв’язку з укладенням та виконанням договору про надання споживчого кредиту (у разі його укладення), можуть використовуватися виключно для оцінки фінансового стану споживача та його спроможності виконати зобов’язання за таким договором. Натомість, Товариство має право повідомляти відомості про споживача бюро кредитних історій, яке займається збиранням, обробленням, зберіганням, захистом і використанням інформації відповідно до законодавства про формування і ведення кредитних історій.

Стаття 6. Файли cookie та інші електронні інструменти

1. Товариство та інші особи, з якими Товариство співпрацює (наприклад, партнери, рекламодавці, рекламні сервери, підрядники, провайдери, постачальники послуг), можуть розміщувати, переглядати та/або використовувати файли "cookie", журналів сервера, веб-маяки та інші електронні інструменти для збору статистичної та іншої інформації про використання Веб-сайту. Така інформація може включати в себе інформацію про адресу Інтернет-протоколу (IP-адресу), тип браузера, мову інтерфейсу браузера, операційну систему мобільного пристрою, дату та час надсилання Вашого запиту, дані про географічне розташування, державу/країну, з якої було здійснено відвідування Веб-сайту та його веб-сторінок, дату і час візиту, веб-сайти, які Ви безпосередньо відвідали до і після відвідин Веб-сайту, кількість посилань, що Ви натискаєте у межах Веб-сайту, функції, які ви використовуєте на Веб-сайті, бази даних, що Ви переглядаєте, і пошукові запити, які Ви робите на Веб-сайті, дані, які ви зберігаєте або завантажуєте з Веб-сайту, а також кількість разів перегляду рекламних оголошень.

Стаття 7. Захист інформації

1. Товариство дуже серйозно ставиться до безпеки інформації, яку Ви залишаєте на Веб-сайті, у Системі.

З метою недопущення несанкціонованого доступу до інформації під час їхньої передачі, Товариство використовує технології шифрування, наприклад, протокол SSL. Також, час від часу Товариство намагається переглядати та удосконалювати процедури збирання, зберігання й обробки інформації.

Стаття 8. Звернення щодо цієї Політики конфіденційності

1. У разі виникнення потреби звернутися до Товариства з питань виконання цієї Політики конфіденційності (наприклад, із пропозиціями, заявами чи скаргами), Ви можете направляти свої звернення на адресу електронної пошти support@sos-credit.com.ua та/або на адресу місцезнаходження Товариства: Україна, 04070, місто Київ, вулиця Почайнинська, будинок 23.