Сума кредиту:
Строк кредиту:
Ввести промокод

Термін дії промокоду закінчився

Промокод активовано

Остаточний розрахунок буде надано після проходження реєстрації та підтвердження Клієнтом суми та строку кредиту при поданні заявки!

Попередні умови кредитування
Повернути до
Тіло кредиту, грн
Відсотки по кредиту (період 1), грн
Сума до повернення (період 1), грн
Середня відсоткова ставка в день (период 1 и 2), %
Загальні витрати по кредиту
 

Це витрати споживача, пов’язані з отриманням, обслуговуванням та поверненням кредиту, включаючи проценти по кредиту. Комісії та інші обов’язкові платежі за супровідні послуги не нараховуються.

Графік платежів
Реальна річна відсоткова ставка, % річних
Загальна вартість кредиту за розрахунковий період

Загальна вартість кредиту за розрахунковий період – ця сума включає тіло кредиту та нараховані відсотки за 1 та 2 період користування кредитом.

Деталі
Ввести промокод

Термін дії промокоду закінчився

Промокод активовано

Остаточний розрахунок буде надано після проходження реєстрації та підтвердження Клієнтом суми та строку кредиту при поданні заявки!

ГРОШІ ПІД РОЗПИСКУ ВІД ПРИВАТНИХ ОСІБ – БРАТИ ЧИ НІ?

У будь-який час будуть існувати приватні кредитори, готові запропонувати потрібну вам суму під певний відсоток. Гроші в борг під розписку – одна з форм кредитування, яка користується популярністю. Оголошення від приватних осіб легко знайти в газетах або в мережі Інтернет. Що ж ховається за цією послугою?

Хто і на яких умовах отримує гроші під розписку?

Основні споживачі такої послуги як приватний кредит – українці, які не можуть звернутися до банку.

Чому клієнти звертаються за допомогою до приватних осіб:

  • Зіпсована кредитна історія і низький рейтинг.
  • Наявність одного або декількох незакритих кредитів.
  • Наявність родичів, у яких зафіксовані проблеми з законом.

Гроші під розписку від приватних осіб — брати чи ні?

Гроші в борг під розписку – це найчастіше маленькі суми. Для отримання не потрібно приносити документи, що підтверджують платоспроможність. Кредитора не цікавить джерело доходу, наявність боргів в інших фінорганізаціях та інші параметри, на які звертає увагу банк. Основний документ, який регулює взаємовідносини двох сторін – розписка.

Найчастіше одержувач складає її сам у присутності свідків, де прописує:

  •  Дату і місце написання.
  • Місце проживання (своє і кредитора).
  • Точну суму, яку йому видадуть на руки.
  • Дату повернення кредиту.
  • Повну суму до повернення.

Навіть якщо цей документ не буде завірений нотаріально, він буде мати юридичну силу.

Як взяти гроші під розписку і не потрапити до рук шахрая?

Щоб отримати бажану суму, необхідно знайти кредитора, готового позичити її. Знайти його нескладно – достатньо зайти в мережу Інтернет. Пам’ятайте про деякі правила, які допоможуть уникнути взаємодії з аферистами.

Не варто співпрацювати з людиною, яка обіцяє видати гроші під розписку тільки після внесення вами передплати. Найчастіше подібні кредитори зникають відразу ж після отримання авансу.

Не можна передавати розписку через треті руки, факсом або через e-mail до отримання кредиту. У підсумку позичальник може залишитися без грошей і при цьому вже буде винен. А ось шахрай в свою чергу має законне право вимагати від позичальника позичену суму з відсотками. Саме тому розписку потрібно складати при свідках з боку позичальника і ставити підпис лише після отримання бажаної суми в повному обсязі.

Після повного погашення клієнтом своїх зобов’язань, кредитор зобов’язаний повернути йому розписку. Або скласти свій документ, де вказати, що займ погашений повністю.

Гроші під розписку від приватних осіб — брати чи ні?

Гроші під розписку або онлайн-кредитування?

Перед тим як позичити гроші у приватної особи, необхідно ретельно обміркувати своє рішення. Що ви будете робити у разі настання прострочення і неможливості погашення боргу? Гроші видає приватна особа і малоймовірно, що вона запропонує реструктуризацію або пролонгацію. Існує високий ризик, що кредитор буде використовувати незаконні методи повернення боргу.

Якщо вам необхідно отримати гроші на законних підставах і під розумний відсоток, оформіть кредит онлайн. Сьогодні багато мікрофінансові організації (МФО) пропонують вигідні умови кредитування. Сервіс онлайн-кредитування SOS CREDIT в будь-який момент готовий запропонувати новим клієнтам суму до 3 000 гривень на термін до 30 днів під 0,01%. Після схвалення заявки гроші оперативно перераховують на платіжну картку позичальника.

Гроші під розписку – швидкий, але не завжди надійний і безпечний спосіб отримати потрібну суму. Користуйтеся послугами перевірених компаній.

Гіперпосилання на істотні характеристики послуги з надання мікрокредиту згідно вимог Національного банку України та інших законодавчих актів України.

Додаток 1

Гіперпосилання на істотні характеристики послуги з надання споживчого кредиту.

Додаток 2

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

У разі користування фінансовою послугою Товариства з обмеженою відповідальністю «СОС КРЕДИТ» (далі-Товариство), попереджаємо про можливі наступні наслідки для споживача:

•те, що порушення виконання зобов’язання щодо повернення Кредиту може вплинути на кредитну історію та ускладнити отримання позики/кредиту надалі;

•те, що фінансовій установі забороняється вимагати від споживача придбання будь- яких товарів чи послуг від фінансової установи або спорідненої чи пов’язаної з ним особи як обов’язкову умову надання споживчого кредиту;

•те, що для прийняття усвідомленого рішення щодо отримання Кредиту на запропонованих умовах споживач має право розглянути альтернативні різновиди споживчих кредитів та фінансових установ;

•те, що фінансова установа має право вносити зміни до укладених зі споживачами договорів Кредиту тільки за згодою сторін;

•можливість споживача відмовитися від отримання рекламних матеріалів засобами дистанційних каналів комунікації;

•те, що можливі витрати на сплату споживачем платежів за користування Кредиту залежать від обраного споживачем способу сплати;

• те, що ініціювання споживачем продовження (лонгації, пролонгації) строку погашення споживчого кредиту (строку виконання грошового зобов’язання)/строку кредитування/строку дії договору про споживчий кредит здійснюється зі зміною умов попередньо укладеного договору. Нарахування процентів відбувається за договором у декілька періодів, строк та умови яких визначені в договорі (періоди можуть додаватись та /або змінювати при укладанні додаткових угод до договору). Акційні процентні ставки (від 0,01%) за даними періодами діють до останнього дня до 23 години 55 хвилин користування кожного періоду, що визначений умовами договору. У разі якщо споживач не виконає оплати процентів за визначений період в останній день періоду визначеного в договорі до 23 години 55 хвилин включно Товариство нараховує проценти за попередній та/або цей період за базовою процентною ставкою (2,5%) та споживач повинен буде сплатити проценти за базовою процентною ставкою/ставками, також наступний період буде нараховуватись за базовою процентною ставкою, що визначена в договорі.Якщо споживач погасить проценти за перший діючий період договору до кінця третього дня до закінчення даного періоду та не погасить тіло з процентами в останній день даного періоду Товариство має право нараховувати споживачу наступний період за акційною процентною ставкою але з урахування положень визначених вище. Якщо споживач оформить пролонгацію у діючому періоді Договору до кінця третього дня до закінчення даного періоду залишок нарахованих акційних процентів перейде на наступний період за акційною процентною ставкою, але з урахування положень визначених вище.
У допущення споживачем невиконання або неналежного виконання зобов’язань згідно договору, можливі наступні наслідки для споживача:
зміна кредитної історії споживача, прострочення виконання грошового зобов’язання, взаємодія кредитодавця з позичальником в межах укладеного договору Кредиту, відступлення права грошової вимоги за договором на користь третіх осіб та інші наслідки, що можуть виникнути відповідно до чинного законодавства України та укладеного договору.
У разі невиконання/прострочення виконання споживачем грошового зобов’язання за договором Кредиту, позичальнику на простроченому суму Кредиту за кожен день прострочення нараховуються проценти у розмірі, визначеному Сторонами в Договорі.
 У випадку невиконання позичальником умов для застосування акційної процентної ставки, користування позикою для нього стає доступним виключно на стандартних умовах — за базовою процентною ставкою. У випадку прострочення споживачем повернення Кредиту, споживач на вимогу кредитодавця зобов’язаний сплатити суму боргу з урахуванням встановленого індексу інфляції за весь час прострочення, а також три проценти річних від простроченої суми. Також кредитодавець має право нарахувати пеню в розмірі подвійної облікової ставки НБУ від суми заборгованості за час невиконання споживачем своїх зобов’язань за кредитним договором (нарахування пені є правом, а не обов’язком кредитодавця). ТОВ «СОС КРЕДИТ», як кредитодавець, має право звернутися до суду з позовом до споживача з метою примусового стягнення заборгованості.

2557 переглядів
Поделиться в Facebook

Схожі статті:

Отримати кредит