Сума кредиту:
Строк кредиту:
Ввести промокод

Термін дії промокоду закінчився

Промокод активовано

Остаточний розрахунок буде надано після проходження реєстрації та підтвердження Клієнтом суми та строку кредиту при поданні заявки!

Попередні умови кредитування
Повернути до
Тіло кредиту, грн
Відсотки по кредиту (період 1), грн
Сума до повернення (період 1), грн
Середня відсоткова ставка в день (период 1 и 2), %
Загальні витрати по кредиту
 

Це витрати споживача, пов’язані з отриманням, обслуговуванням та поверненням кредиту, включаючи проценти по кредиту. Комісії та інші обов’язкові платежі за супровідні послуги не нараховуються.

Графік платежів
Реальна річна відсоткова ставка, % річних
Загальна вартість кредиту за розрахунковий період

Загальна вартість кредиту за розрахунковий період – ця сума включає тіло кредиту та нараховані відсотки за 1 та 2 період користування кредитом.

Деталі
Ввести промокод

Термін дії промокоду закінчився

Промокод активовано

Остаточний розрахунок буде надано після проходження реєстрації та підтвердження Клієнтом суми та строку кредиту при поданні заявки!

Як швидко взяти кредит онлайн на картку

  1. Як отримати моментальний кредит на картку
  2. Вимоги до позичальників
  3. Етапи отримання моментального кредиту
  4. Яку МФО вибрати для моментальної позики
  5. Як погасити моментальний кредит

Часто виникає необхідність додаткових фінансових ресурсів. Сьогодні легко оформити моментальний кредит на картку онлайн. Подавши заявку на отримання мікропозики, ви швидко отримаєте гроші. Багато людей обирають МФО, тому що організації не вимагають довідку про доходи і дані поручителів, на відміну від банків. До того ж, у мікрофінансових організаціях можна швидко взяти у борг невелику суму.

Як отримати моментальний кредит на картку

Коли гроші потрібні терміново, заявка в SOS CREDIT — правильний варіант. У МФО відсоток відмов мінімальний. Вони трапляються, коли, наприклад, клієнт припустився помилок у даних під час подання заявки. Якщо не заповнити обов’язкові рядки, то система теж не пропустить вас далі — така інформація є обов’язковою і її потрібно вказати. Швидка позика онлайн допоможе вирішити будь-які питання.

До послуг SOS CREDIT вдаються як звичайні громадяни в екстрених ситуаціях, так і приватні підприємці для відкриття нового бізнесу, а також його розширення.

Вимоги до позичальників

Умови отримання кредиту максимально прості:

1. Вік клієнта — від 18 років.

2. Паспорт або ID-картка громадянина України з чинною пропискою.

3. Ідентифікаційний код платника податків.

4. Особиста банківська картка, щоб організація змогла перевести швидку позику. Клієнт сам вирішує, картку якого банку надавати.

5. Пристрій із виходом в інтернет. На сайті SOS CREDIT потрібно зареєструвати особистий кабінет.

Як швидко взяти кредит онлайн на картку

Етапи отримання моментального кредиту

Щоб отримати гроші, скористайтеся простою інструкцією:

1. Перейдіть на головну сторінку сайту компанії. Це можна зробити зі смартфона, ноутбука, планшета, ПК. Головне, щоб пристрій підтримував інтернет-з’єднання. Клієнти отримують моментальні позики онлайн — приїжджати особисто в офіс компанії для цього не потрібно. Це дає змогу оформити кредит у будь-який час доби.

2. На кредитному калькуляторі вкажіть, скільки потрібно грошей у борг і на який час. Графа “Попередні умови кредитування” допоможе все правильно розрахувати.

3. Виконайте верифікацію в системі BankID. Вона підтягує дані позичальника, щоб йому не доводилося вводити їх вручну.

4. Заповніть анкету, щоб отримати особистий кабінет. Це персональна сторінка, доступ до якої буде тільки у вас. Використовуючи його, можна погасити позику, отримати виписку про її закриття, подати заявку на нову.

5. Дочекайтеся рішення скорингової системи. Як правило, час очікування становить від 5 хвилин до 15. Рішення можна подивитися в особистому кабінеті.

6. Після схвалення швидкого кредиту онлайн, підпишіть договір про укладення співпраці.

7. Через кілька хвилин гроші надійдуть на картку, яку ви вказали під час реєстрації.

Яку МФО вибрати для моментальної позики

Зверніть увагу на SOS CREDIT, який майже 9 років допомагає клієнтам в екстрених ситуаціях.

Переваги організації:

1. Працює цілодобово. Оформити, подати заявку й отримати швидкий кредит на картку можна коли завгодно.

2. Під вигідний відсоток: від 0,01% до 2,5% на день. Ніяких прихованих комісій немає. В особистому кабінеті публікується вся інформація щодо конкретного клієнта.

3. Без застави. Клієнт не витрачає час, щоб знайти заставне майно, а швидко отримує експрес-кредит.

4. Усього два документи: посвідчення особи та ІПН. Для підтвердження особи потрібен паперовий паспорт або ID-картка. Довідка з місця роботи та інші документи не потрібні.

5. До 15 000 грн для всіх клієнтів. У більшості МФО сума для нових і постійних користувачів різна — першим належить менше. У SOS CREDIT однакові умови для всіх, хто хоче оформити швидкий кредит.

6. Пролонгація на 30 днів. З її допомогою у клієнтів є додатковий час на погашення. Кредит не “падає” у прострочення, а користувач не стає боржником сервісу.

7. Допомога у поліпшенні кредитної історії. Перед схваленням кредиту в банку, його співробітники перевіряють КІ позичальника. За поганої історії отримати кошти в борг досить складно. Таку КІ потрібно терміново виправити. Є кілька способів поліпшення: наприклад, розстрочка, рефінансування, і мікрокредит.

Як погасити моментальний кредит

SOS CREDIT надає клієнтам кілька варіантів погашення кредиту онлайн і офлайн. У таблиці розглянемо їхні особливості.

Спосіб погашення Умови
За допомою особистого кабінету Увійти в нього можна за номером телефону і паролем.
На сайті, але не заходячи в особистий кабінет Через кнопку “Сплатити”. Потрібні номер договору, телефон і сума погашення.
Через платіжний термінал Оплата здійснюється на IBAN SOS CREDIT.
Через касу будь-якого банку Консультанту потрібно надати реквізити для оплати.
На касі Укрпошти Підійде будь-яке відділення Укрпошти. Для оплати знадобляться реквізити.

Служба підтримки сервісу не тільки допоможе отримати швидку позику на картку, а й відповість на всі запитання. Можна зателефонувати, написати в Telegram або поставити запитання в чаті на сайті.

Банки мають чітко встановлений графік роботи, а отримати гроші на картку від SOS CREDIT можна в будь-який зручний для клієнта час. Сервіс надає послуги цілодобово. Усього 15 хвилин — і гроші вже на вашій картці.

Гіперпосилання на істотні характеристики послуги з надання мікрокредиту згідно вимог Національного банку України та інших законодавчих актів України.

Додаток 1

Гіперпосилання на істотні характеристики послуги з надання споживчого кредиту.

Додаток 2

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

У разі користування фінансовою послугою Товариства з обмеженою відповідальністю «СОС КРЕДИТ» (далі-Товариство), попереджаємо про можливі наступні наслідки для споживача:

•те, що порушення виконання зобов’язання щодо повернення Кредиту може вплинути на кредитну історію та ускладнити отримання позики/кредиту надалі;

•те, що фінансовій установі забороняється вимагати від споживача придбання будь- яких товарів чи послуг від фінансової установи або спорідненої чи пов’язаної з ним особи як обов’язкову умову надання споживчого кредиту;

•те, що для прийняття усвідомленого рішення щодо отримання Кредиту на запропонованих умовах споживач має право розглянути альтернативні різновиди споживчих кредитів та фінансових установ;

•те, що фінансова установа має право вносити зміни до укладених зі споживачами договорів Кредиту тільки за згодою сторін;

•можливість споживача відмовитися від отримання рекламних матеріалів засобами дистанційних каналів комунікації;

•те, що можливі витрати на сплату споживачем платежів за користування Кредиту залежать від обраного споживачем способу сплати;

• те, що ініціювання споживачем продовження (лонгації, пролонгації) строку погашення споживчого кредиту (строку виконання грошового зобов’язання)/строку кредитування/строку дії договору про споживчий кредит здійснюється зі зміною умов попередньо укладеного договору. Нарахування процентів відбувається за договором у декілька періодів, строк та умови яких визначені в договорі (періоди можуть додаватись та /або змінювати при укладанні додаткових угод до договору). Акційні процентні ставки (від 0,01%) за даними періодами діють до останнього дня до 23 години 55 хвилин користування кожного періоду, що визначений умовами договору. У разі якщо споживач не виконає оплати процентів за визначений період в останній день періоду визначеного в договорі до 23 години 55 хвилин включно Товариство нараховує проценти за попередній та/або цей період за базовою процентною ставкою (2,5%) та споживач повинен буде сплатити проценти за базовою процентною ставкою/ставками, також наступний період буде нараховуватись за базовою процентною ставкою, що визначена в договорі.Якщо споживач погасить проценти за перший діючий період договору до кінця третього дня до закінчення даного періоду та не погасить тіло з процентами в останній день даного періоду Товариство має право нараховувати споживачу наступний період за акційною процентною ставкою але з урахування положень визначених вище. Якщо споживач оформить пролонгацію у діючому періоді Договору до кінця третього дня до закінчення даного періоду залишок нарахованих акційних процентів перейде на наступний період за акційною процентною ставкою, але з урахування положень визначених вище.
У допущення споживачем невиконання або неналежного виконання зобов’язань згідно договору, можливі наступні наслідки для споживача:
зміна кредитної історії споживача, прострочення виконання грошового зобов’язання, взаємодія кредитодавця з позичальником в межах укладеного договору Кредиту, відступлення права грошової вимоги за договором на користь третіх осіб та інші наслідки, що можуть виникнути відповідно до чинного законодавства України та укладеного договору.
У разі невиконання/прострочення виконання споживачем грошового зобов’язання за договором Кредиту, позичальнику на простроченому суму Кредиту за кожен день прострочення нараховуються проценти у розмірі, визначеному Сторонами в Договорі.
 У випадку невиконання позичальником умов для застосування акційної процентної ставки, користування позикою для нього стає доступним виключно на стандартних умовах — за базовою процентною ставкою. У випадку прострочення споживачем повернення Кредиту, споживач на вимогу кредитодавця зобов’язаний сплатити суму боргу з урахуванням встановленого індексу інфляції за весь час прострочення, а також три проценти річних від простроченої суми. Також кредитодавець має право нарахувати пеню в розмірі подвійної облікової ставки НБУ від суми заборгованості за час невиконання споживачем своїх зобов’язань за кредитним договором (нарахування пені є правом, а не обов’язком кредитодавця). ТОВ «СОС КРЕДИТ», як кредитодавець, має право звернутися до суду з позовом до споживача з метою примусового стягнення заборгованості.

267 переглядів
Поделиться в Facebook

Схожі статті:

Отримати кредит