Сума кредиту:
Строк кредиту:
Ввести промокод

Термін дії промокоду закінчився

Промокод активовано

Остаточний розрахунок буде надано після проходження реєстрації та підтвердження Клієнтом суми та строку кредиту при поданні заявки!

Попередні умови кредитування
Повернути до
Тіло кредиту, грн
Відсотки по кредиту (період 1), грн
Сума до повернення (період 1), грн
Середня відсоткова ставка в день (период 1 и 2), %
Загальні витрати по кредиту
 

Це витрати споживача, пов’язані з отриманням, обслуговуванням та поверненням кредиту, включаючи проценти по кредиту. Комісії та інші обов’язкові платежі за супровідні послуги не нараховуються.

Графік платежів
Реальна річна відсоткова ставка, % річних
Загальна вартість кредиту за розрахунковий період

Загальна вартість кредиту за розрахунковий період – ця сума включає тіло кредиту та нараховані відсотки за 1 та 2 період користування кредитом.

Деталі
Ввести промокод

Термін дії промокоду закінчився

Промокод активовано

Остаточний розрахунок буде надано після проходження реєстрації та підтвердження Клієнтом суми та строку кредиту при поданні заявки!

ЯК ДІЗНАТИСЯ СВОЮ КРЕДИТНУ ІСТОРІЮ?

Кредитна історія – один з найважливіших факторів, який впливає на отримання кредиту онлайн або в банку. Більшість сервісів мікрокредитування перевіряють інформацію про позичальника в БКІ (Бюро Кредитних Історій), компанія SOS CREDIT входить в їх число.

БКІ – це компанія, яка зберігає всю інформацію про вашу кредитну діяльність. Тут враховується кожен кредит, який ви брали за останні 7-10 років. Крім цього, позичальникові знадобиться інформація про те, наскільки ви благонадійний клієнт. Варто тільки перевірити, чи вчасно погашені попередні кредити, чи є позики в інших банках або МФО (мікрофінансових організаціях), або, можливо, прострочена заборгованість за ними. Важлива інформація – загальна сума боргу, якщо кредитів кілька.

Як дізнатися свою кредитну історію?

апитуючи вашу кредитну історію, майбутній кредитор знає про вас все. Саме тому багато позичальників цікавляться, як дізнатися свою кредитну історію заздалегідь і чи можна її виправити?

Як дізнатися свою кредитну історію?

Щоб мати фінансові дані заздалегідь, рекомендуємо наступні варіанти:

  • Подати заяву на кредитний звіт в БКІ. Кожен громадянин України має право дізнатися кредитну історію один раз на рік безкоштовно. Для цього необхідно написати заяву і відправити її за адресою м.Київ, вул.Грушевського, 1-д. У заяві обов’язково вкажіть наступну інформацію: ім’я, прізвище, ІПН, паспортні дані, адресу проживання. Протягом двох днів після отримання заяви, вам буде відправлено рекомендований лист із запитуваною інформацією.
Приклад заяви
  • Отримати інформацію онлайн. Зайдіть на сайт БКІ. Зверніть увагу на вікно Вхід, яке розташоване праворуч. Вкажіть номер телефону і дату народження. Підтвердіть вхід на сайт за допомогою коду з смс. Комбінація з цифр прийде протягом хвилини на вказаний номер телефону. Ознайомтеся з правилами надання інформаційних послуг і поставте галочку, якщо згодні з ними. Тепер ви можете дізнатися свою кредитну історію. Вартість послуги становить 50 гривень.
  • Завантажити спеціальний додаток “Кредитна історія” на Android або iOs. Додаток відкриває доступ до кредитного звіту і рейтингу позичальника. Незаперечний плюс у тому, що про кожну зміну ви будете сповіщені за допомогою пуш-повідомлень. Також через додаток можна зв’язатися з фахівцем БКІ та отримати відповідь на своє питання напряму.

Як дізнатися свою кредитну історію?

Як змінити кредитну історію?

У разі, якщо вам відмовляють у кредиті онлайн або в банківській установі через погану репутацію, зробіть наступне:

  • Погасіть заборгованості по кредитах, якщо вони існують. Зверніть увагу, що через несумлінне ставлення до фінансових зобов’язань ви можете втратити можливість отримувати позики.
  • Перевірте інформацію про закриття кредиту в БКІ. Трапляється, що позичальник уже погасив кредит, але інформація про це в Бюро Кредитних Історій ще не оновилася.
  • Взяти кредит і сплатити його без прострочень. Ваше завдання – продемонструвати банкам і мікрофінансовим організаціям, що попередні труднощі з оплатою мали тимчасовий характер. Однак не варто використовувати цей варіант в якості основного. Більшість систем обробки даних запросто розпізнають махінації. В такому випадку вам відмовлять у видачі кредиту.

Тепер ви в курсі, як дізнатися свою кредитну історію і змінити її. І пам’ятайте, якщо ви берете кредит онлайн, ставитеся до цього серйозно, адже може постраждати найцінніше – ваша репутація.

Гіперпосилання на істотні характеристики послуги з надання мікрокредиту згідно вимог Національного банку України та інших законодавчих актів України.

Додаток 1

Гіперпосилання на істотні характеристики послуги з надання споживчого кредиту.

Додаток 2

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

У разі користування фінансовою послугою Товариства з обмеженою відповідальністю «СОС КРЕДИТ» (далі-Товариство), попереджаємо про можливі наступні наслідки для споживача:

•те, що порушення виконання зобов’язання щодо повернення Кредиту може вплинути на кредитну історію та ускладнити отримання позики/кредиту надалі;

•те, що фінансовій установі забороняється вимагати від споживача придбання будь- яких товарів чи послуг від фінансової установи або спорідненої чи пов’язаної з ним особи як обов’язкову умову надання споживчого кредиту;

•те, що для прийняття усвідомленого рішення щодо отримання Кредиту на запропонованих умовах споживач має право розглянути альтернативні різновиди споживчих кредитів та фінансових установ;

•те, що фінансова установа має право вносити зміни до укладених зі споживачами договорів Кредиту тільки за згодою сторін;

•можливість споживача відмовитися від отримання рекламних матеріалів засобами дистанційних каналів комунікації;

•те, що можливі витрати на сплату споживачем платежів за користування Кредиту залежать від обраного споживачем способу сплати;

• те, що ініціювання споживачем продовження (лонгації, пролонгації) строку погашення споживчого кредиту (строку виконання грошового зобов’язання)/строку кредитування/строку дії договору про споживчий кредит здійснюється зі зміною умов попередньо укладеного договору. Нарахування процентів відбувається за договором у декілька періодів, строк та умови яких визначені в договорі (періоди можуть додаватись та /або змінювати при укладанні додаткових угод до договору). Акційні процентні ставки (від 0,01%) за даними періодами діють до останнього дня до 23 години 55 хвилин користування кожного періоду, що визначений умовами договору. У разі якщо споживач не виконає оплати процентів за визначений період в останній день періоду визначеного в договорі до 23 години 55 хвилин включно Товариство нараховує проценти за попередній та/або цей період за базовою процентною ставкою (2,5%) та споживач повинен буде сплатити проценти за базовою процентною ставкою/ставками, також наступний період буде нараховуватись за базовою процентною ставкою, що визначена в договорі.Якщо споживач погасить проценти за перший діючий період договору до кінця третього дня до закінчення даного періоду та не погасить тіло з процентами в останній день даного періоду Товариство має право нараховувати споживачу наступний період за акційною процентною ставкою але з урахування положень визначених вище. Якщо споживач оформить пролонгацію у діючому періоді Договору до кінця третього дня до закінчення даного періоду залишок нарахованих акційних процентів перейде на наступний період за акційною процентною ставкою, але з урахування положень визначених вище.
У допущення споживачем невиконання або неналежного виконання зобов’язань згідно договору, можливі наступні наслідки для споживача:
зміна кредитної історії споживача, прострочення виконання грошового зобов’язання, взаємодія кредитодавця з позичальником в межах укладеного договору Кредиту, відступлення права грошової вимоги за договором на користь третіх осіб та інші наслідки, що можуть виникнути відповідно до чинного законодавства України та укладеного договору.
У разі невиконання/прострочення виконання споживачем грошового зобов’язання за договором Кредиту, позичальнику на простроченому суму Кредиту за кожен день прострочення нараховуються проценти у розмірі, визначеному Сторонами в Договорі.
 У випадку невиконання позичальником умов для застосування акційної процентної ставки, користування позикою для нього стає доступним виключно на стандартних умовах — за базовою процентною ставкою. У випадку прострочення споживачем повернення Кредиту, споживач на вимогу кредитодавця зобов’язаний сплатити суму боргу з урахуванням встановленого індексу інфляції за весь час прострочення, а також три проценти річних від простроченої суми. Також кредитодавець має право нарахувати пеню в розмірі подвійної облікової ставки НБУ від суми заборгованості за час невиконання споживачем своїх зобов’язань за кредитним договором (нарахування пені є правом, а не обов’язком кредитодавця). ТОВ «СОС КРЕДИТ», як кредитодавець, має право звернутися до суду з позовом до споживача з метою примусового стягнення заборгованості.

1432 переглядів
Поделиться в Facebook

Схожі статті:

Отримати кредит